Toimitus-ja maksutavat

TOIMITUSTAVAT

Postipaketti nouto postista

Postipaketti toimitetaan postitoimipaikkaasi. Paketti on noudettavista 1-4 arkipäivän kuluttua lähetyksestä, saat matkapuhelimeesi ilmoituksen kun paketti saapuu postiin tai normaalin saapumisilmoituksen postin mukana. Toimituskulut 5,90 €/tilaus.

SmartPOST
Postipaketin nouto pakettiautomaatista


Postipaketti toimitetaan asiakkaan valitsemaan Postin pakettiautomaattiin. Postipakettiautomaatit sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja ovat auki kauppojen aukiolojen mukaan myös viikonloppuisin. Paketti on noudettavissa pakettiautomaatista yleensä 1-2 arkipäivän kuluttua lähetyksestä. Saat matkapuhelimeesi ilmoituksen, kun paketti on noudettavissa. Toimituskulut 5,90 €/tilaus.
 

Postin Kotiinkuljetus (jakelu sovitusti)

Postin kotiinkuljetuksessa postista soitetaan sinulle 1-2 arkipäivän kuluttua lähetyksen lähettämisestä ja sovitaan jakeluaika kotiisi. Jakelu voi tapahtua klo 9-21 välillä. On tärkeää että annat sellaisen puhelinnumeron josta sinut tavoittaa aamupäivisin jakeluajan sopimiseksi. Toimituskulut 9,90/tilaus.

Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet varastomyymälästämme Ohensaarentie 255, Masku.

Matkahuolto

Voimme toimittaa tilaukset tarvittaessa myös Matkahuollon kautta. Matkahuollon asiakaspalautus sopimusnumero 9521757.

 

Maksutavat

Erakoira.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat maksutavat:

Verkkopankkimaksut:

Luottokortit

Klarna lasku - 14 päivää

Osamaksu - Klarna tili

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta,Erakoira.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.Erakoira.fi vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

: Maksa tilauksesi osissa vähintään 9 € kuussa tai 1 / 24 tilauksen loppusummasta. Lisätietoa alempana.: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Lisätietoa alempana.: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Saat paketin mukana laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.

Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.

Laskutuslisä 3,60 € / lasku.

 

Lue lisää laskulla maksusta klikkaamalla tästä

Osamaksu - Klarna tili

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: 

Lue lisää osamaksulla maksusta klikkaamalla tästä

www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessawww.klarna.fiNordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.